SOUTHLAKE, Texas–()–HeartSciences, een medische hulpmiddelenbedrijf dat ECG-apparaten van de volgende generatie ontwikkelt met behulp van CWT-signaalverwerking (continuous wavelet transform) en kunstmatige intelligentie, is trots om zijn deelname als exposant aan te kondigen op het komende European Society of Cardiology Congress (ESC) in 2018. Het congres vindt plaats in Messe München International in München, Duitsland en is van 25 tot en met 29 augustus. Heartsciences zal daar de MyoVista® Wavelet ECG (wavECG™) voor hartproeven onder de aandacht brengen, evenals de recente klinische onderzoeksresultaten, gepubliceerd in het Journal of the American College of Cardiology (JACC).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige weergave hier: https://www.businesswire.com/news/home/20180820005047/en/

Het JACC artikel met de titel “Prediction of Abnormal Myocardial Relaxation from Signal Processed Surface ECG” presenteert de resultaten van de door onderzoekers geïnitieerde klinische studie die zich richtte op het evalueren van de haalbaarheid van MyoVista® Wavelet ECG als diagnostisch hulpmiddel voor het voorspellen van hartspierontspanningsafwijkingen. De resultaten van het onderzoek laten zien dat MyoVista’s gepatenteerde technologie op basis van CWT-signaalverwerking hartspierontspanningsafwijkingen kan detecteren die geassocieerd worden met LVDD.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Powered by WPeMatico