SEONGNAM, Zuid-Korea–()–Smilegate Entertainment heeft op 8 juli de officiële lancering aangekondigd van de dating-VR game FOCUS on YOU en stealth VR-adventuregame ROGAN: The Thief in the Castle.

FOCUS on YOU is een VR-spel waarin de speler, als een middelbare schoolstudent die dol is op fotografie, op een date kan gaan met het vrouwelijke personage HAN YUA. Die dates kunnen plaatsvinden op virtuele locaties, waaronder een café, een school en op een resort, en op die plekken kan worden genoten van verschillende activiteiten, zoals samen een fotoshoot doen.

In ROGAN: The Thief in the Castle, een stealth VR-spel vol actie en avontuur, wordt de speler Rogan de dief en lost hij mysterieuze incidenten op in het middeleeuwse Blackstone Castle. De enorme wereld en het spannende verhaal, gecreëerd door een professionele schrijver, zijn zeer aantrekkelijk en zullen de spelers boeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

alt

Powered by WPeMatico