1.Nieuwe technologie  

Bijna een derde (29%) van de reizigers wereldwijd zegt er geen moeite mee te hebben als een ​​computersysteem de volgende reis bepaalt op basis van hun reisgeschiedenis. Daarnaast zegt de helft (50%) van de reizigers dat het er niet toe doet of ze met een persoon of computer moeten communiceren, zolang hun vragen maar worden beantwoord.

2.Dromen worden werkelijkheid  

2018 staat in het teken van grootse plannen: 45% van de reizigers denkt eraan om een reis te maken die op hun bucketlist staat. De meerderheid hiervan (82%) wil in het komende jaar één of meerdere bestemmingen van hun lijstje afvinken.

3.In de voetsporen van popiconen   

In 2018 zullen tv-programma’s, films, sport en sociale media een steeds grotere invloed hebben op onze beslissingen en een inspiratiebron zijn voor onze reizen. Van alle reizigers gaf 36% aan in het komende jaar inspiratie op te doen door beelden op televisie, in films of in muziekvideo’s.

Het volledige bericht en beeldmateriaal zijn te vinden op Booking.com Newsroom Nederland.

Over Booking.com 

Booking.com B.V. is opgericht in 1996 in Amsterdam. Als onderdeel van The Priceline Group (NASDAQ: PCLN) telt Booking.com nu meer dan 15.000 werknemers in 204 kantoren en 70 landen wereldwijd.

Bij Booking.com verbinden we reizigers met de grootste keuze wereldwijd van geweldige plekken om te verblijven. De website en mobiele apps bieden meer dan 1,4 miljoen accommodaties, verdeeld over meer dan 120.000 bestemmingen in 227 landen en gebieden wereldwijd.

Dagelijks worden er meer dan 1,4 miljoen kamernachten geboekt op ons platform. Of het nu voor zaken of vakantie is, reizigers kunnen met Booking.com snel en eenvoudig rechtstreeks hun ideale accommodatie boeken. Ze betalen geen reserveringskosten en kunnen vertrouwen op de belofte dat als ze elders een lagere prijs vinden, het verschil altijd wordt terugbetaald. Dankzij ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in 43 talen, dag en nacht.

Volg ons op Twitter en Instagram, vind ons leuk op Facebook, en bezoek onze global media room.

Neem voor vragen contact op met
Edelman
Anne Belle Voorbach
[email protected]

BRON Booking.com

Powered by WPeMatico